|

Kayserispor teknik direktörünü buldu

Süper Lig'in ikinci yarısına sıkıntılı giren Kayserispor'da Robert Prosinecki'nin halefi belli oldu.

YENİSAFAK.COM.TR/SPOR
00:00 - 17/01/2014 Cuma
Güncelleme: 11:42 - 17/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Kayserispor teknik direktörünü buldu
Kayserispor teknik direktörünü buldu

Kayserispor kötü gidişat sonrasında yollarını ayırdığı Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki'nin yerine Portekizli teknik direktör Jose Paciencia ile anlaştı. 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan Paciencia takımın kamp yaptığı Antalya'ya geldi.

Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, teknik direktör arayışlarının sonuçlandığını ve İspanya'nın Deportivo ile Portekiz'in Braga gibi ünlü takımlarında başarılı olan 45 yaşındaki Jose Paciencia ile anlaştıklarını ifade etti.

2011-2012 sezonunda Avrupa Ligi'nden finale çıkan Braga'nın başında olan Paciencia son olarak Sporting Lizbon'u çalıştırdı. 45 yaşındaki çalıştırıcı yaklaşık 1 yıldır herhangi bir takımda görev almıyordu.

Antalya kampını sürdüren Kayserispor yarın Arnavutluk ekibi Teuta Durres ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma Kempinski Hotel'in sahasında saat 16.00'da başlayacak.

Kayseri temsilcisi, kampın ilk hazırlık maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kalmış, ikinci karşılaşmada Kazak takımı Zhetysu'yu da 4-2 yenmişti.

10 yıl önce