|

Kayserisporlu taraftarlardan futbolculara ültimatom

Hes Kablo Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale açıklama yaptı. Kadrodaki futbolcular için 'ruhsuz' denilen açıklamada, "Herkesin kendine çeki düzen verip Kayserispor armasının ve formasının ağırlığını anlaması gerekmektedir. Aksi halde gerçek Kayserispor sahiplerinin Karpuzatan Tesisleri'ne ziyareti kaçınılmaz olacaktır" ifadelerine yer verildi.

15:35 - 25/12/2020 Cuma
Güncelleme: 15:46 - 25/12/2020 Cuma
IHA
Sarı-kırmızılılar Süper Lig'de 19. sırada yer alıyor.
Sarı-kırmızılılar Süper Lig'de 19. sırada yer alıyor.

Süper Lig’de sadece 2 galibiyet alan Hes Kablo Kayserispor’da moraller bozuk.

Kapalı Kale taraftar grubu yaptığı açıklamada, “Geride bırakmış olduğumuz 13 maçın sonunda 2 galibiyet alarak sadece 10 puan toplamış bulunmaktayız. Her ne kadar geçen sezon sonunda kamuoyu ve taraftarlarımızca kulüpte bir futbol aklının olmadığını ve acilen gerekli tedbirlerin alınması gerektiği üzerine basıla basıla söylense de bu uyarılar dikkatte dahi alınmamıştır. Oysa ki kadrodaki ruhsuz futbolcuların üzerine sezon başı yapılan yanlış transferler bugünlerin habercisiydi. Buradan tüm Kayserispor camiasına sesleniyoruz. Herkesin kendine çeki düzen verip Kayserispor armasının ve formasının ağırlığını anlaması gerekmektedir. Aksi halde gerçek Kayserispor sahiplerinin Karpuzatan Tesisleri'ne ziyareti kaçınılmaz olacaktır” denildi.

Kazanmayı unuttu

Ligin 1. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı yendiğinden beri iç sahada galibiyet alamayan Hes Kablo Kayserispor, ligin 4.haftasında deplasmanda 1-0 kazandığı Ankaragücü maçından bu yana galibiyet alamıyor.

Son 9 maçında 4 beraberlik 5 mağlubiyet alan Kayserispor, bu maçlarda 4 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. 14 hafta sonrasında 10 puanla kalan sarı kırmızılı ekip ligde 19.sırada kaldı.



#Kayserispor
#Süper Lig
3 yıl önce