|

Kazaklara göre favori Türkiye

Kazakistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Yuri Krasnozhan, futbolcular Samat Smakov ve Heinrich Schmidtgal ile birlikte basın toplantısı düzenlerken yarınki maçta Türkiye'yi favori gösterdiler.

Yeni Şafak
19:40 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 16:43 - 11/06/2015 Perşembe
DHA

Maçın oynanacağı Ortalyk Stadı'nda düzenlenen toplantıda Krasnozhan, Türkiye'nin son dönemde oynadığı maçlarda ortaya koyduğu performansla ilerleme gösterdiğini dile getirerek, "Türkiye maçın favorisi. Tabii ki biz de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.



Krasnozhan, Türkiye'nin güçlü ve zayıf yönleriyle ilgili bir soru üzerine, "Türkiye'nin birçok güçlü yönü var. Hızlı oynuyorlar. Ancak zayıf yönlerini de görebilmek ve bunları kullanmak gerekir" ifadelerini kullandı.



Kazakistan Milli Takımı futbolcuları Samat Smakov ve Heinrich Schmidtgal ise Türk Milli Takımı ile yaptıkları ilk maçı 3-1 kaybettiklerini, ancak yarınki mücadelede farklı bir oyun ortaya koymak istediklerini söyledi



Bu arada Kazakistan Milli Futbol Takımı, Türkiye maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı Ortalyk Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı

#Yuri Krasnozhan
#Samat Smakov
#Heinrich Schmidtgal
#Kazakistan Türkiye maçı
#Euro 2016
9 yıl önce