|

'Kazanmamız çok zor'

Galati Teknik Direktörü Petre Grigoraş, Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğu söyledi.

00:00 - 28/07/2007 السبت
Güncelleme: 01:28 - 28/07/2007 السبت
Yeni Şafak
'Kazanmamız çok zor'
'Kazanmamız çok zor'

Trabzonspor ile karşılaşacak Romanya'nın FC Otelul Galati takımının teknik direktörü Petre Grigoraş, Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu, kazanmanın zor olacağını söyledi. Grigoraş, kendi sahalarında oynadıkları maçı kazanmanın çok zor olmadığını belirterek, “Ancak burada kazanmak daha zor olacak” dedi. Trabzonspor'un önemli ve iyi futbolcuları olduğunu ifade eden Grigoraş, “Trabzonspor çok güçlü bir takım, kazanmak çok zor olacak. Maçın nasıl sonuçlanacağını bilemiyorum, belki kazanacağız belki de kaybedeceğiz” diye konuştu. Grigoraş, Yattara'nın oynamamasının çok önemli olmadığını söyledi.


Rumenler'le ikinci kupa randevusu

Trabzonspor, Avrupa kupalarında 2. kez bir Romanya takımıyla karşılaşıyor. İlk kez 1994-95 sezonunda UEFA Kupası'nda Dinamo Bükreş ile karşılaşan Trabzonspor, rakibi karşısında sahasında 2-1 galip gelmiş, deplasmanda da 3-3 berabere kalarak turu geçen taraf olmuştu.


Trabzon tarihi destanlarla dolu

Trabzonspor, Avrupa sınavlarında güçlü takımlar karşısında aldığı galibiyetlerle adını duyurdu. Bordo-mavililer, İspanya'nın FC Barcelona, İtalya'nın İnter ve İngiltere'nin Liverpool gibi takımlarını 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başarmıştı.


٪d سنوات قبل