|

Kazım'dan Melo'ya ilginç benzetme

Colin Kazim Richards​, Celtic ile sözleşme yaptığı basın toplantısında duygularını paylaştı. Kazım''saha dışında konuşmayan bazı adamlar tanıyorum. Bunlar rahat adamlardır ama maça çıktıklarında bir anda hayvanlaşırlar. Felipe Melo'yu hiç duymadınız mı? Sahaya çıkınca tam bir canavara dönüşür. İşte benim gibi''dedi.

Yeni Şafak
12:03 - 2/02/2016 Salı
Güncelleme: 10:17 - 2/02/2016 Salı
Diğer

Yeşil-beyazlı ekiple 2.5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Colin Kazim Richards, Hollanda'da son dönemde yaşadığı gerginliklerle ilgili açıklamalarda bulundu.Kralspor'da yer alan haberde 29 yaşındaki forvet öncelikle Celtic formasının kendisi için ayrı bir önemi olacağını söyledi, "Futbola ilk başladığım takımla aynı renkler olması dolayısıyla, bu forma benim için ayrı bir anlam ifade edecek" dedi.



Kazım Londra'daki Interwood Kulübü'nün altyapısında futbola başlamıştı. O takımın da renkleri, İskoç ekibi gibi yine yeşil-beyazdı.



'Hem sever hem nefret edersiniz'

Feyenoord'da son olarak bir gazeteciyle girdiği münakaşa nedeniyle kulüp tarafından iki haftalık ceza verilen Colin Kazım Richards, "Beni hem sevecek hem de nefret edeceksiniz. Kötü çocuk damgası sahadaki tavırlarımdan kaynaklanıyor olabilir. Oyun tarzımdan olduğunu düşünüyorum. Ancak sizin takımınızın formasıyla oynarken beni seveceksiniz. Eğer size rakipsem o zaman nefret edeceksiniz" diye konuştu.



'Melo hayvanlaşıyor'

Colin Kazım şöyle devam etti: "Tüm hocalar benden nefret edecek. Tüm diğer taraftarlar da benden nefret edecek. Çünkü karşımdaki savunmacılara bir saniye olsun rahat vermem. Sahaya çıkar ve maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Bu yüzden insanlar bunu saha dışına taşıdığınızı düşünür. Saha dışında konuşmayan bazı adamlar tanıyorum. Bunlar harbi rahat adamlardır ama maça çıktıklarında bir anda hayvanlaşırlar. Felipe Melo'yu hiç duymadınız mı? Sahaya çıkınca tam bir canavara dönüşür. İşte benim gibi. Ben de sahaya çıktığımda öyle oluyorum." ifadelerini kullandı.


#colin kazım
#felipe melo
#celtic
#benzetme
8 yıl önce