|

Keita: Daha başarılı olacağız

Galatasaray'ın, ligin 2. haftasında sahasında Denizlispor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren Abdul Kader Keita, takım olarak iyi olduklarını ve daha da iyi olacaklarını söyledi.

Cihan
00:00 - 16/08/2009 Pazar
Güncelleme: 15:26 - 16/08/2009 Pazar
Yeni Şafak
Keita: Daha başarılı olacağız
Keita: Daha başarılı olacağız

Abdul Kader Keita, takımına kazandırdığı penaltı pozisyonunu anlatırken, "Her zaman olduğu gibi ceza sahasına girdiğinizde üzerinize gelen oyuncular mutlaka olur. Ben topla buluştuğumda rakibimden sıyrılmak istedim fakat rakibin hamlesiyle kendimi yerde buldum. Karar doğruydu." dedi.

Penaltıyı kullanmak isteyen Keita, "Ben penaltıyı kendim kullanmak istedim fakat kaptanımız Arda başka bir oyuncuyu tercih etti. Fakat kaptanlık da bunu gerektirir. Kaptan böyle durumlara müdahale edebilir. Daha da önemlisi penaltının kimin attığı değil gol olmasıdır." dedi

Ali Sami Yen'in atmosferiyle ilgili soruya da cevap veren Keita, "Stadın ambiyansı harikulade, bizi hep destekliyorlar. Taraftarlarımızın hoşuna gidecek hareketler sergilemek istiyoruz." dedi.

Keita'nın yüzde kaçını izliyoruz sorusuna da cevap veren tecrübeli oyuncu, "Ben futbolumu oynamaya gayret ediyorum, %100'üm de diyemem %50 de diyemem. Yapmak istediğim tek şey takıma daha fazla uyum sağlamak. Bu da oluşunca çok daha başarılı olacağımızı biliyorum. Sahada sadece Keita'yı izliyorsunuz." diye konuştu.

15 yıl önce