|

'Keke' oldu Pepe

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncu Pepe’yi transfer etmesi taraftarları sevindirirken, Erzincanlı müzisyen Hüseyin Alan’ın sosyal medya üzerinden Pepe için söylediği şarkı büyük beğeni topladı.

Yeni Şafak
14:50 - 6/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:00 - 6/07/2017 Perşembe
IHA
Erzincan’dan Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe için şarkı geldi.
Erzincan’dan Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe için şarkı geldi.

Portekizli stoper Pepe'nin Beşiktaş'a imza atması siyah-beyazlılara gönül vermiş taraftarları sevindirdi. Erzincan’dan da bu sevince ortak olan Hüseyin Alan, 'Keke' adlı şarkıyı Pepe için uyarlayıp sosyal medya üzerinden paylaştı. Büyük beğeni alan şarkı için çok sayıda yorum yapıldı.



"Pepe ile tanışmak istiyorum"

Pepe için yaptığı şarkısı büyük beğeni kazanan Alan, "Beşiktaşımızın yeni transferi Pepe takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Önceki transferlerimizden Demba Ba için şarkılar yapılmıştı. Ben de Pepe transferinin gerçekleşmesinin ardından kendisine hoş geldin demek amacıyla ’Keke’ adlı türküyü seslendirdim ve video olarak sosyal medyada yer aldı. Bu kadar olumlu bir tepki alacağımı açıkçası beklemiyordum. Sabah uyandığımda her şey çok farklı olmuştu. Pepe takımımız için inşallah hayırlı ve uğurlu olur. Kendisiyle de en kısa zamanda tanışmak istiyorum" şeklinde konuştu.

#Pepe
#Beşiktaş
7 yıl önce