|

Keller Arena'ya hayran kaldı

Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller, Galatasaray karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ikinci maç için ona göre önlem alacaklarını söyledi. Alman teknik adam Arena'nın atmosferinden bahsederken 'muhteşem' kelimesini kullandı.

Cihan
00:00 - 20/02/2013 الأربعاء
Güncelleme: 00:31 - 21/02/2013 الخميس
Yeni Şafak
Keller Arena'ya hayran kaldı
Keller Arena'ya hayran kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Schalke 04'ün teknik direktörü Jens Keller, ortaya koydukları mücadeleden ve skordan memnun kaldığını söyledi. 

Keller, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, sarı-kırmızılı takım karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, 'Bu akşam çok şeyi doğru yaptık, aklımıza koyduklarımızı uyguladık. Gol şansları bulduk. Kişisel hatalar yaptık, bundan dolayı da golü yedik. Daha fazla gol atabilirdik. Takımım atmosfere ayak uydurdu ve bu muhteşem atmosferde, çok memnun kaldığım bir oyun çıkardık' diye konuştu. 

Jens Keller, Galatasaray karşısında aldıkları beraberliğin iyi olduğunu dile getirerek, '1-1 iyi bir sonuç. Önümüzde ikinci bir maç var. Ona göre önlemlerimizi alacağız' ifadelerini kullandı.


٪d سنوات قبل