|

Keller Drogba ve Sneijder için ne dedi?

FC Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller, '' Kolay rakip yok. Futbol iki oyuncudan ibaret bir oyun değil. Futbol bir takım oyunudur." şeklinde konuştu.

Cihan
00:00 - 19/02/2013 Salı
Güncelleme: 19:46 - 19/02/2013 Salı
Yeni Şafak
Keller Drogba ve Sneijder için ne dedi?
Keller Drogba ve Sneijder için ne dedi?

FC Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller, futbolun bir sonuç oyunu olduğunu belirterek, yarın Galatasaray karşısında direkt sonuca gitmek için oynayacaklarını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Galatasaray'la karşılaşacak FC Schalke 04'de teknik direktör Jens Keller, Türk Telekom Arena'da basın toplantısı düzenledi. Teknik direktör Jens Keller, kendi liglerinde son hafta aldıkları 1 puan için "Önümüzdeki haftalarda şunu göreceğiz: Geriye düştüğümüz zamanlarda da toparlanmayı biliyoruz." diye konuştu.

Golcü futbolcu Huntelaar'ın sorulması üzerine Keller, oyuncunun son günlerde toparlandığını ve kendilerine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın ve Türk Telekom Arena'daki olası atmosferle ilgili de Keller, "Yarınki oyunu heyecanla bekliyoruz. Bizim için Galatasaray çok ciddi bir rakip; ama oyunumuzu oynayacağız." dedi. Galatasaray'ı çok iyi gözlediklerini de dile getiren Keller, "Çok iyi analiz ettik ve nasıl kırabileceğimizi tespit ettik." ifadelerini kullandı.

Keller, Drogba ve Sneijder'le ilgili de "Kolay rakip yok. Futbol iki oyuncudan ibaret bir oyun değil. Futbol bir takım oyunudur." şeklinde konuştu. Galatasaray karşısında avantajlı bir sonuç mu yoksa galibiyet için mi çıkacakları yönündeki bir soruya da Keller, "Futbol bir sonuç oyunudur. Yarın direkt sonuca gitmeyi düşünüyoruz. Biz buraya iyi bir netice almaya geldik." cevabını verdi.

FC Schalke 04'ün file bekçisi Timo Hilderbrand ise "Şampiyonlar Ligi çok farklı bir ortam. Özellikle son haftalardaki düşüşümüzü kenara itip bu lige konsantrasyonumuzu sağlıyoruz." diye konuştu.

Türk Telekom Arena'nın atmosferi ile yeni transferler Drogba ve Sneijder'in sorulması üzerine Hilderbrand, "Böyle ortamlarda oynamayı çok seviyorum ve keyif alıyorum. Bir takım bir iki oyuncudan ibaret değildir; biz takım olarak değerlendiriyoruz." cevabını verdi.

11 yıl önce