|

Kendi göbeğini kendi kesecek

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Aleksander Lukovic, kulübü Zenit'i kendisi için istediği 2.5 milyon Euro'luk bonservis ücretinde indirim yapması için ikna etmeye çalışıyor

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 22/08/2012 Çarşamba
Güncelleme: 22:58 - 21/08/2012 Salı
Yeni Şafak
Kendi göbeğini kendi kesecek
Kendi göbeğini kendi kesecek

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Zenit Petersburg'un Sırp stoperi Aleksander Lukovic'in transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Rus ekibinin 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği Sırp savunma oyuncusu, Trabzonspor yöneticilerine Zenit'in istediği yüksek bonservis bedelinde indirim yaptırabileceğini bildirdi. Trabzonspor yöneticileriyle bir araya gelen ve prensipte anlaşmaya varan Lukovic'in bordo mavili kulüpten 2-3 gün daha beklemelerini istediği öğrenildi. Zenitli yöneticilerle görüşerek bonservis bedelinde indirim yaptırabileceğini bildiren Sırp oyuncunun bu isteği doğrultusunda Trabzonspor yönetimi de Zenit yönetiminden gelecek haberi beklemeye başladı. 30 yaşındaki Lukovic'in transferinin bu hafta içinde kesinlik kazanacağı öğrenilirken Trabzonspor'un da anlaşmaya varılması halinde Sırp oyuncuyu kadroya kattığını bu hafta sonuna kadar resmi olarak kamuoyuna duyuracağı belirtildi.


Videoton bugün geliyor

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play Off grubundaki rakibi Videoton'un programı belli oldu. Buna göre, bugün saat 15.45'de Trabzon'da olması beklenen Macar ekibinin teknik direktörü Paulo Souza ve bir futbolcusu saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Son antrenmanını saat 20.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacak konuk ekibin, bu antrenmanının 15 dakikalık bölümü basına açık olacak.


Ayrılık öncesi buluşma zamanı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Videoton'u sahasında ağırlayacak Trabzonspor, uzun bir ayrılık öncesinde dolu tribünler önünde taraftarı karşısına çıkacak. Geçen sezon oynanan Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası alan bordo-bavili ekip, evinde ligin 7. haftasına kadar sadece bayan ve çocuklar önünde oynayacak. Bu ayrılık öncesindeki Videoton maçına büyük ilgi gösteren taraftarlar, karşılaşma öncesi ve esnasında çeşitli etkinlik ve şovlar düzenlemeyi planlıyor.


Trabzonspor'a iki müjde


Tam olarak hazır olmayan Sol Bamba ile Karabük maçında sakatlanan Soner'in yarınki Videoton maçında forma giyecekleri bildirildi. Cezalı Tolga'nın yerine de kaleyi Onur koruyacak

Bordo-mavililerin UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacağı Videoton maçı öncesi iki oyuncudan sevindirici haber geldi. Teknik direktör Şenol Güneş'in tam olarak hazır olmadığı gerekçesiyle Karabükspor maçında oynatmadığı Sol Bamba, yarınki Videoton karşılaşmasında takımdaki yerini alabilecek. Ligdeki Karabükspor maçında sakatlanan Soner Aydoğdu'nun da durumunun iyi olduğu ancak Videoton karşısında forma giyip giymeyeceği maç öncesi kesinlik kazanacak. Önceki sezon yaşadığı sakatlıktan sonra kaleyi Tolga Zengin'e kaptıran Onur Recep Kıvrak Videoton maçını heyecanla bekliyor. Geçen sezon Avrupa kupasında oynanan Lille maçında Tolga'nın kırmızı kart görmesi sonucu kaleye geçen Onur, kariyerinde ilk kez bir Avrupa maçına ilk 11'de çıkacak.



12 yıl önce