|

Kenneth Omeruo'nun Beşiktaş üzüntüsü

Kasımpaşa'nın Nijeryalı savunma oyuncusu Kenneth Omeruo, bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibi Chelsea ile Beşiktaş yöneticilerinin iki sezon önce görüştüğünü ancak transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Yeni Şafak
17:02 - 9/01/2018 Salı
Güncelleme: 17:12 - 9/01/2018 Salı
AA
Omeruo bu sezon Kaısmpaşa formasıyla çıktığı 13 maçta 1 gol attı.
Omeruo bu sezon Kaısmpaşa formasıyla çıktığı 13 maçta 1 gol attı.

Omeruo, Kasımpaşa'nın ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde yaptığı açıklamada, "İki sezon önce Chelsea ve Beşiktaş arasında görüşmeler oldu ama bir anlaşma sağlanamadı. O konuda fazla bilgim yok. Benim yapmam gereken şey oynamaya devam etmek. Kesinlikle Beşiktaş'ta oynamak isterdim" dedi.

Chelsea ile iki yıllık daha kontratının bulunduğunu hatırlatan 24 yaşındaki futbolcu, önündeki ilk hedefin Rusya'nın ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası'na katılmak olduğunu belirtti.

Omeruo, Dünya Kupası'nda göstereceği performansa bağlı olarak gelecek teklifler doğrultusunda kariyerine yön vermek istediğini açıklayarak, "Benim için en önemli şey oynayabilmek. Chelsea'da kalıp oynayamamak ya da birinin sakatlığını beklemek benim için doğru bir şey değil. Oynayabileceğim takımlarda bulunmak ve kendimi sürekli olarak geliştirmek benim için en önemli şey" ifadelerini kullandı.

"Bence Beşiktaş şampiyon olacak"

Düşme hattının 4 puan üzerinde bulunmalarına rağmen düşme korkusunu kesinlikle yaşamadıklarının altını çizen Nijeryalı oyuncu, şampiyonluk yarışı hakkında ise şöyle konuştu;

  • "Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim ama bence Beşiktaş şampiyon olacak. Bunu söylememin sebebi Beşiktaş'ın oyuncu kalitesi. İlk yarıda hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde oynadılar. Sadece lige konsantre oldukları zaman şampiyon olacaklarını düşünüyorum."


#Kenneth Omeruo
#Beşiktaş
6 yıl önce