|

Kerim sabretti kazandı

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Kerim Frei, “ Önümde çok yetenekli isimler var ama bu bir rekabet. Ben de bu rekabeti kazanmak için elimden geleni yapıyorum" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/11/2015 Cuma
Güncelleme: 04:21 - 13/11/2015 Cuma
Yeni Şafak

Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ta futbolcular arasındaki rekabet teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Genç yıldız Kerim Frei, takım içindeki rekabete değinerek sabırsızlıkla Beşiktaş'ta sürekli forma giyeceği günü beklediğin belirtti. Quaresma, Gökhan Töre ve Olcay'ın arkasında kalan Kerim Frei, bu sezon forma giydiği toplam 10 maçta 2 gol atıp, 1 asist yaptı. Şu anki durumunu değerlendiren genç oyuncu, "Herkes gibi ben de sürekli oynamak istiyorum. Hocamın şans verdiği maçlarda da elimden geleni yapıyorum. Geçen sezon oyuna sonradan girip en çok forma giyen oyuncu bendim. Bu sene de maçlara sonradan dahil oluyorum" diye konuştu.


Bu durumun kendisini üzse de oyununu etkilemesine izin vermediğini belirten Kerim, "Sabrımın karşılığını alacağım. Bu sene takımda herkes büyük patlama yaptı. Ben de gelişim gösterdim. Takım içindeki arkadaşlık sayesinde çok mutluyum. Önümde çok yetenekli isimler var ama bu bir rekabet. Ben de bu rekabeti kazanmak için elimden geleni yapıyorum" dedi.



Borç 926.6 Milyon TL


Beşiktaş'ta Pazar günkü Divan Kurulu öncesinde kulübün net borcu tartışmaya neden oldu. Kulübün borcunun 1 milyar 117 milyon 442 bin TL'ye ulaştığı haberleri üzerine dün bir açıklama yapan Beşiktaş yönetimi, 30 Eylül itibariyle net borcun 926,6 milyon TL olduğunu açıkladı.



Arena'nın çatısı tamam


Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadında, çatı bloğunun kaldırılması işlemi sona erdi. Hafta içinde 9 metre yükselen, hafta sonuna kadar da 11 metre daha yükseleceği açıklanan çatı iskeleti, tam olarak yuvaya oturdu. Bu işlem stat inşaatının en zorlu aşamalarından birisi olarak nitelendiriliyordu.





#Süper Lig
#Beşiktaş
#Kerim Frei
8 yıl önce