|

Kevin Clancy Başakşehir'i de yakmıştı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e kaybederek elendiği maçta penaltıyı veren ve Andreas Beck'e kırmızı gösterilmesine neden olan ilave yardımcı hakem Kevin Clancy, geçtiğimiz sezon bir skandala daha imza attığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:56 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:08 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Hakemler Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı sonrası her kesimden büyük tepki çektiler.
Hakemler Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı sonrası her kesimden büyük tepki çektiler.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın deplasmanda Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olduğu maça hakem hataları damgasını vurdu. Beşiktaş aleyhine tartışmalı karara imza atan ilave yardımcı hakem Kevin Clancy'nin daha önce Medipol Başakşehir'i de yaktığı ortaya çıktı.



Fanatik'te yer alan habere göre; Dinamo Kiev-Beşiktaş mücadelesinin 29. dakikasında Andreas Beck'in kırmızı kart görerek oyundan atılmasına sebep olan ilave yardımcı hakem Kevin Clancy, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynanan AZ Alkmaar - Başakşehir maçında orta hakemdi.



Karşılaşmanın 14. dakikasında Vincent Janssen'le girdiği mücadelede rakibine dokunmayan kaleci Volkan Babacan, 33 yaşındaki hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Clancy hem Başakşehir'i 10 kişi bıraktı hem de penaltı noktasını gösterdi.



Başakşehir, o maçta AZ Alkmaar'a 2-0 kaybederken, Volkan Babacan'ın cezalı olduğu 2. maçta da rakibine evinde 2-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi macerasını sona erdirdi.



İşte Volkan Babacan'ın atılığı o pozisyon;






#Kevin Clancy
#Beşiktaş
#Medipol Başakşehir
7 yıl önce