|

Kevin Constant'tan herkes şikayetçi oldu !

Trabzonspor'da dün Kevin Constant şoku yaşandı. Önceki gün oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 kaybettiği Torku Konyaspor maçının ardından milli maç arası nedeniyle dün sabah 08.30 sıralarında Nice gitmek için İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Kevin Constant, ekonomik bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek istedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/10/2015 Pazar
Güncelleme: 03:23 - 4/10/2015 Pazar
Yeni Şafak

Önce taksici ve ardından havaalanı personeli ile tartışan Gineli oyuncu, daha sonra görevli personel tarafından polise şikayet edildi. Polise de hakaret eden Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Constant burada kontrolden geçtikten sonra Atatürk Havalimanı'nda bulunan polis merkezine getirildi. Polis, havalimanı güvenliği ve TGS personelinin şikayetçi olması nedeniyle burada ifadesi alındıktan sonra Constant'ı savcılığa sevk etti. Bakırköy Adliyesi'ne götürülen Ganalı futbolcu, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.



Kongrede 9 bin 973 üye oy kullanacak


Trabzonspor Kulübü'nün 20 Kasım-20 Aralık'ta yapılması planlanan olağan genel kurulda 9 bin 973 üyenin oy kullanma hakkı olduğu açıklandı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, genel kurul öncesi 30 Eylül'e kadar aidatını yatıran üye sayısının 12 bin 713 olduğu duyuruldu.




#Trabzonspor
#Kevin Constant
#Torku Konyaspor
8 yıl önce