|

Kewell'dan final tarifesi

Avustralyalı futbolcunun menajeri Dünya Kupası sonrası fiyatının artabileceğini ileri sürerek yeni sözleşme için zam talep etti. Galatasaray yönetimi ise 2 milyon euro alan Kewell'la aynı rakam üzerinde uzlaşma hesabı yapıyor.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 3/01/2010 Pazar
Güncelleme: 23:21 - 2/01/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Kewell'dan final tarifesi
Kewell'dan final tarifesi

G.Saray'da ilk devrede sergilediği performans ile takımını birçok maçta sırtlayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Harry Kewell, İngiliz basınına “Sözleşmem için hâlâ kararımı vermiş değilim' açıklamasıyla kafaları karıştırdı. Tatile çıkmadan önce Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'e sözleşmesini uzatmak için söz verdiği belirtilen Avustralyalı yıldızın Güney Afrika'daki Dünya Kupası Finalleri sonrası fiyatının artabileceği düşüncesiyle yıllık ücretine zam talep ettiği ileri sürüldü. Kewell, menajeri Bernie Mandic'i tatile gitmeden önce Florya'ya göndererek ücretinin artırılması yönündeki talebini bildirdi.


YENİ SÖZLEŞME 1+1 YILLIK

Menajer Mandic, Dünya Kupası'nda Avustralya Milli Takım forması giyerek piyasasını yeniden canlandıracağı fikriyle astronomik bir ücret talep edince yönetim, bu sözleşme uzatma girişimini direkt futbolcusu Kewell ile bitirme kararı aldı. Menajerinin, Kewell'ın 2 milyon euroluk ücretine zam istemesi nedeniyle Avustralyalı futbolcu ile Antalya kampında görüşülerek, menajer devreden çıkartılarak imzaların atılacağı kaydedildi. G.Saray'da hem taraftarın, hem de yönetimin gözdesi olan Kewell ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.



14 yıl önce