|

Kewell'in menajeri, doktorlara sert çıktı

Cihan
00:00 - 3/02/2010 Çarşamba
Güncelleme: 09:56 - 3/02/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Kewell'in menajeri, doktorlara sert çıktı
Kewell'in menajeri, doktorlara sert çıktı

Harry Kewell'in uzun yıllar menejerliğini yapan Bernie Mandic, İngiliz doktorların Kewell'in Liverpool'da 3.5 yılının boşa gitmesine sebep olduğunu açıkladı. İngiliz basınına konuşan menejer Bernie Mandic, Liverpool takımı doktorlarını suçlayarak, "Neden İngiltere'de başka bir kulüpte futbolcular böyle sakatlanımıyor ya da Arsenal, Chelsea gibi kulüplerde neden böyle bir sorun yok. Sakat futbolcular neden daha çabuk iyileşiyor?" sorusunu sordu.


Bernie Mandic, Liverpool'un İspanyol gölcüsü Fernando Torres'in de uzun zamandır fıtık sorunu yaşadığını ve Kewell'da olduğu gibi Torres'in de kariyerinin kötü etkilenebileceği uyarısında bulundu.


Kewell'in tedavi edilme şeklini 'çirkin' olarak ifade eden Mandic, "Etrafınızda olup bitenler bir gün size de çarpar. İngiltere'de insanlar Kewell'a 'kırık oyuncak' derken nasıl iyileştiğini merak ediyorlar şimdi." şeklinde konuştu.


Bu arada The Guardian gazetesi, Kewell'in, menajeri Mandic'in sözlerine yorum yapmaktan kaçındığını fakat "Zamanı geldiğinde her şeyi açıklayacağım."dediğini aktardı. İngiliz basını, Kewell'in "Galatasaray'da yeniden doğdum." şeklindeki ifadelerini de sayfalarına taşıdı.


Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in de Torres'in yokluğundan ve hala iyileşememesinden rahatsız olduğu belirtiliyor. Benitez'in, Torres'in iyileşmemesi üzerine futbolcusu için alternatif bir tedavi yöntemi düşündüğü kaydedildi.

14 yıl önce