|

Kezman gitti gidiyor

Kendisine sahip çıkmasına rağmen, sürekli oyundan almasına kırıldığı için Zico ile konuşmayan F.Bahçeli futbolcu, devre arasında gitme fikrini iyice benimsemeye başladı. Moskova yolunda başkan Yıldırım'ın Kezman ile görüşeceği ve Sırp oyuncunun durumunun netleşeceği öğrenildi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 30/09/2007 Pazar
Güncelleme: 01:22 - 30/09/2007 Pazar
Yeni Şafak
Kezman gitti gidiyor
Kezman gitti gidiyor

F.Bahçe'nin ligde 2-0 kazandığı A.Gücü karşılaşmasında, daha önceki bir çok maçta olduğu gibi kötü futbolu ve kaçırdığı gollerle gündeme çıkan Mateja Kezman, oyundan alındıktan sonra tepkisini söylenerek ve soyunma odasına giderek gösterince yeni bir krize yol açtı. Sırp yıldız'ın “Maçların sonuna kadar oyunda kalmam gerekir. Ama bu imkan bana sağlanmıyor. Büyük baskı altındayım. Zico beni oyundan çıkararak bu baskının artmasına yol açıyor. Ayrıca maçlarda yeterince topla buluşamadığım için kendimi gösteremiyorum” dediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun maç bitmeden evine gitmesine de menajer Volkan Ballı'nın izin verdiği açıklandı.

ADETA GOL ORUCU TUTUYOR

Zico ise herşeye rağmen oyuncusuna sahip çıktı ve “Kezman büyük futbolcu. Toparlanması için yardıma ihtiyacı var” dedi. Brezilyalı hocanın bu olumlu yaklaşımına rağmen Sırp oyuncunun, onunla konuşmadığı ve küskün tavırlar takındığı öğrenildi. Durumun giderek kötüye gittiğini gören başkan Aziz Yıldırım'ın bu hafta konuya müdahale edeceği belirtildi. Buna göre Yıldırım, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak CSKA Moskova maçı için Rusya'ya gidilirken Kezman ile başbaşa bir görüşme yapacak. Geçen yıl ligde sadece 9 gol atabilen Kezman, bu sezon lig ve Avrupa'da birer gol kaydetti.

'Fenerbahçe'nin Avrupa yolu açık'

Brezilyalı spor yorumcuları da sarı-lacivertli ekibi güveniyor ve Şampiyonlar liginde F.Bahçe'nin yolunun açık olduğunu belirtiyorlar. Brezilya'da yayın yapan ESPN televizyonunda yayınlanan “Linha de Passe” adlı programa katılan Brezilya'nın önemli spor yorumcularından Juca Kfouri, Paulo Vinicius Coelho, Joao Palomino ve Fernando Calazans Fenerbahçe'nin bu sene Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir başarı göstereceğine inandıklarını belirttiler.

17 yıl önce