|

Kezman imzaya gidiyor Cazorla geliyor

Sırp golcünün PSG'ye imza için Paris'e gideceği, Alonso ve Senna transferlerinden sonuç alamayan F.Bahçe'nin Villarreal'de forma giyen Cazorla'ya yöneldiği öğrenildi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 18/08/2008 Pazartesi
Güncelleme: 03:12 - 18/08/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Kezman imzaya gidiyor Cazorla geliyor
Kezman imzaya gidiyor Cazorla geliyor

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala F.Bahçe'de bu hafta uzun süredir gündemi meşgul eden Kezman ve ön libero arayışlarında hareketli günler yaşanacak. Sarı-lacivertli kulüp ile Paris Saint Germain kulüpleri arasında bir süredir yapılan görüşmeler sonunda Kezman'ın Fransız ekibine transferinin sonuçlandığı belirtildi. PSG ile yapılan görüşmeler sonunda Sırp forvetin Fransız kulübüne kiralandığı kaydedildi. Yıllık 1 milyon 500 bin euro karşılığında PSG'ye kiralanan Kezman için F.Bahçe'nin gelecek sezon da bonservis olarak Fransız kulübünden 3 milyon 500 bin euro alacağı öğrenildi. Gözden çıkarılan ve MTK ve Partizan maçları kadrosuna alınmayan Kezman'ın bugün Paris'e giderek PSG ile resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi.


CAZORLA SENNA'NIN YEDEĞİ

Bir süredir girişimlerde bulunduğu Liverpoollu Alonso ve Villarrealli Senna transferlerinde sonuç alamayan sarı-lacivertliler, rotayı başka bir İspanyol yıldızına çevirdi. Alonso konusunda Liverpool'la bonservisi için anlaşamayan, Senna'nın ise ısrarla kulübünde kalmak istediği yönündeki açıklamalar üzerine F.Bahçe, EURO 2008'de İspanyo Milli Takımı forması giyen Santi Cazorla'nın transferi için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. F.Bahçe, teknik direktör Aragones'in alınmasını istediği Villarreal'de ve İspanya Milli Takımı'nda Senna'nın yedeği olarak forma giyen 1984 doğumlu ön liberoyu transferi için İspanyol kulübüyle temaslarını yoğunlaştırdığı ifade edildi. Cazorla'nın transferi konusunda bu hafta önemli gelişmelerin yaşanacağı belirtildi.

16 yıl önce