|

Khizanishvili İstanbul'da

Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil, “Khizanishvili yakın arkadaşım. Görüşmelerde sona gelindiğini anlattı. G.Saray için iyi transfer" dedi.

00:00 - 17/06/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:37 - 17/06/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Khizanishvili İstanbul'da
Khizanishvili İstanbul'da

G.Saray'la anlaşan Blackburn Rovers'ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili, transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için İstanbul'a geldi. Bir süredir Bodrum'da tatil yapan tecrübeli futbolcunun yakın arkadaşı eski Trabzonsporlu futbolcu Arçil, Best FM'de yayınlanan programa yaptığı açıklamada, “Zurab ile iki gün önce konuştum. Şu an Türkiye'de. Bana görüşmelerde sona yaklaştıklarını söyledi. Yakında net bir açıklama yapılır. Kesinlikle G.Saray için iyi bir transfer olur” diyerek transferle ilgili gelişmelere ışık tuttu.


LİNDEROTH DÖNÜYOR

Ligin bitimiyle gönderilmesine kesin gözüyle bakılan ve ülkesinin takımlarından Elfsborg'a dönmesi beklenen İsveçli orta saha oyuncusunun sakatlığının düzelmesi gözleri bu isme çevirdi. Teknik direktör Frank Rijkaard'dan gelen, 'her oyuncu için beyaz sayfa' mesajı üzerine kampta denenmesine karar verilen Linderoth, kişisel fizyoterapistiyle birlikte her gün özel çalışmalar yapıyor. Eğer böyle devam eder ve yeni bir talihsizlik yaşanmazsa, Linderoth'un Ağustos başına kadar tam anlamıyla hazır hale geleceği, hatta ilk 11'i zorlayabileceği belirtildi.





15 yıl önce