|

Kjaer Beşiktaş'ta

Günlerdir süren kaleci arayışları nihayet sona erdi. Dün imza attırılan 36 yaşındaki Peter Kjaer, Daum tarafından bugünkü Bursaspor maçı kadrosuna dahil edildi.

Yeni Şafak
00:00 - 17/08/2001 Cuma
Güncelleme: 21:24 - 11/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Shorunmu'nun gidişinden sonra günlerdir Avrupa'da kaleci arayan Beşiktaş, Danimarkalı Peter Kjaer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Danimarka Ligi takımlarından Silkeborg IF'de forma giyen 36 yaşında ve 1.87 metre boyundaki Kjaer dün sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra Siyah-beyazlı kulübün yöneticileriyle kulüp binasında bir araya geldi ve kendini 2 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan imzayı attı.



'En büyük Beşiktaş'


Danimarka'da 1999 yılında en iyi kaleci seçilen Peter Kjaer'in, bu akşam yapılacak Bursaspor maçında Beşiktaş'ın kalesine geçeceği bildirildi. Aynı zamanda Danimarka Milli Takımı'nın 2. kalecisi olan Kjaer, Siyah-beyazlı takıma transfer olmasında Daum'un anahtar rolü oynadığını söyledi. Kariyerini Beşiktaş'ta noktalamak istediğini söyleyen Kjaer, Türkçe "En büyük Beşiktaş" diyerek sözlerini noktaladı.



Beşiktaş - Bursaspor


BEŞİKTAŞ ligin ikinci haftasında Bursaspor'a konuk oluyor. Saat 20.00'de oynanacak maçı Murat Ilgaz yönetecek. Beşiktaş'ın bu akşamki maça şu onbirle çıkması bekleniyor. Fevzi (Kjaer), Ahmet Yıldırım, Ronaldo, Ümit, Veit, Baya, Nihat, İbrahim, Bayram, Stavrum, İlhan.



#Beşiktaş
#Peter Kjaer
#Daum
#Kaleci
#Beşiktaş - Bursaspor
23 yıl önce