|

Kjaer Fenerbahçe için geliyor

Fenerbahçe'nin yeni hocası Vitor Pereira'nın çok istediği Danimarkalı stoper Simon Kjaer bugün İstanbul'a gelecek ve dört yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

Yeni Şafak
13:22 - 14/06/2015 Pazar
Güncelleme: 10:27 - 14/06/2015 Pazar
Diğer

Sarı-Lacivertliler yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın çok istediği Danimarkalı stoper Simon Kjaer ve kulübü ile anlaşmaya vardı.



Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Fransa'nın Lille takımında top koşturan 26 yaşındaki stoperin bugün 15.30'da İstanbul'a gelmesi ve 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Bu transfer için Lille'e 6.5 milyon euro, futbolcuya da yıllık 2 milyon euro ödenecek. Son 2 sezonda Lille formasıyla çıktığı 79 maçın hepsine ilk 11 başlayan Kjaer tam bir istikrar abidesi.



Rolando Alves'e bağlı

Fenerbahçe'de stopere takviye Kjaer ile kalmayabilir. Pereira vatandaşı olan Rolando'yu da yönetimle görüştü ve alınmasını istedi. Bonservisi Porto'da olan 29 yaşındaki Rolando, Fenerbahçe'ye gelmek için gün sayarken, Sarı-Lacivertliler Alves'e gelen tekliflere kapıyı açık bıraktı. Fenerbahçe, son olarak Alves'i isteyen Sporting Lizbon'un 4 milyon euro'ya çıkmasını bekliyor. Rolando için de Porto'ya 4 milyon euro teklif eden Sarı-Lacivertliler 33 yaşındaki Alves'in Lizbon ekibine gitmesi durumunda 4 yaş daha genç olan Rolando'yu kadrosuna katacak. Ancak Alves'in transferi gerçekleşmez ise Rolando alınmayacak.



#Simon Kjaer
#Fenerbahçe
#Vitor Pereira
9 yıl önce