|

Klaassen’e kiralama formülü

Premier Lig takımlarından Everton’ın, Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaassen’i Beşiktaş’a satmak istediği belirtildi. Siyah-beyazlıların ise kiralama formülüne başvurduğu, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/06/2018 Salı
Güncelleme: 03:27 - 5/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaasse
Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaasse

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton’ın Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaassen’i Beşiktaş’a satmak istediği belirtildi. Siyah-beyazlıların ise kiralama formülüne başvurduğu kaydedildi. Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Everton’ın Hollandalı orta saha oyuncusu Klaassen için İngiltere’den flaş bir açıklama geldi. Hollanda basınının haberine göre Everton Sportif Direktörü Marcel Brands, 25 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş’a satmaya hazır olduklarını söyledi. Everton’ın yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Klaassen’in yerine İngiliz ekibinin Norwich City’den James Maddison’ı transfer edeceği ve 25 yaşındaki futbolcunun satış listesinde olduğu kaydedildi. Everton, Davy Klaassen’i geçtiğimiz sezon başında 27 milyon Euro’ya Ajax’tan transfer etmişti. Hollanda basınının haberine göre ise Everton, bu miktarın çok daha düşüğüne genç futbolcuyu elden çıkarmayı hedefliyor. Sky Spors’ta yer alan habere göre ise; Beşiktaş, Hollandalı futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. İngiltere’de bekleneni veremeyen Klaassen, bu sezon sadece 7 kez Premier Lig’de forma giydi, gol ve asist katkısı yapamadı.

Atiba Beşiktaş’ta bırakacak

Beşiktaş’ın, 35 yaşındaki Atiba Hutchinson ile 1 yıllık kontrat üzerine anlaştığı öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Atiba ile ilgili yaptığı son açıklamada tecrübeli oyuncunun kariyerini siyah-beyazlı ekipte tamamlamasını istediğini söyledi. Başkan Orman, “Atiba çok sevdiğimiz bir oyuncu. Eşi ve çocuklarıyla ailemizin bir parçası oldu. Yaşı itibarıyla futbol hayatının son dönemlerine geliyor. Biz de Beşiktaş’ta bitirmesini ve Beşiktaş’ta profesyonel manada görev almasını istiyoruz. O da istiyor” açıklamasını yaptı.

  • Orman, geleceğin kartallarını izledi
  • Beşiktaş ile Vodafone ortaklığında hayata geçirilen “Vodafone Geleceğin KaraKartalı” projesinde bölge elemeleri tamamlandı. Çilekli Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un da izlediği Marmara Bölgesi elemelerinde Kerem Serdaroğlu (9), Metin Mert Matur (12), Kemal Efe Dinkçi (9), Yağız Efe Kaya (12) ve Yağız Baran Kaya (8) finale kaldı.
#Beşiktaş
#Transfer
6 yıl önce