|

Kleberson giderse Cesar geliyor

Beşiktaş'ta şimdi de gündeme Marsilyalı Cesar geldi. Yönetim, dün Kleberson ile görüşürken, bu futbolcuyu Levante de istedi.

Engin Albayrak
00:00 - 31/01/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:04 - 31/01/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Kleberson giderse Cesar geliyor
Kleberson giderse Cesar geliyor

Beşiktaş transferin son gününe girilirken, şimdi de gündemine Fransa'nın Olimpik Marsilya takımında oynayan defans oyuncusu Bostjan Cesar'ı gündemine aldı. 1.91 boyunda ve 87 kilo ağırlığındaki Slovenyalı futbolcunun Türkiye'deki menajerlik haklarını ellerinde bulunduran Alman I.S.P.M. menajerlik şirketinin Türkiye temsilcilerinden Adem Aygün, Tigana'nın da 24 yaşındaki futbolcuyu istediğini belirterek, “Beşiktaş yönetimi Kleberson'un durumu netleşince bize kesin cevaplarını söyledi. Marsilya bonsvervis bedeli olharak 1,5 milyon euro, Cesar ise 6 aylığına 750 bin euro istiyor. Görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.


LEVANTE DEVREDE

Siyah-beyazlı takımda istenilen performansı gösteremediği için gönderilmek istenen ancak düşük teklifler nedeniyle henüz gitmeyen Kleberson ile yönetim dün bir görüşme yaptı. Kararsız kaldığı öğrenilen Brezilyalı futbolcu için İspanya'nın Levante kulübü de devreye girdi. Ligde düşme potasında bulunan Levante'nin orta sahaya takviye için Kleberson'u istediği, Beşiktaş yönetiminin de 3 milyon Euro istediği bildildi. İspanyol kulübünün indirim istediği, olmazsa kiralama yoluna gideceği öğrenildi. Kleberson'dan zarar etmek istemeyen yönetim yarın sona erecek ara transfer dönemi için kararını bugün verecek.


Yeni stat çalışmaları

Beşiktaş İnönü Stadı'nı 45 bin kişilik büyük bir arena haline getirebilmek için kolları sıvadı. Yönetici İlhan Durusoy, sadece stat değil dev bir kompleks inşa etmek istediklerini belirterek, “İçinde alışveriş merkezi, lokantalar ve kafeteryaların da yer alacağı 45 bin kişilik bir stat yapmayı düşünüyoruz. İlk olarak İnönü Stadı'nda bu değişimi yapmak düşüncesindeyiz ama bunu için izin alınamazsa o zaman hükümetten uygun bir yer isteyeceğiz” dedi.





17 yıl önce