|

Klopp'tan Bellingham açıklaması

Borussia Dortmund ve Dünya Kupası'nda İngiltere milli takımıyla gösterdiği performansla devlerin transfer hedefi olan Jude Bellingham için Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp da konuştu. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Haber Merkezi
15:36 - 26/12/2022 Pazartesi
Güncelleme: 15:58 - 26/12/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Bellingham, Dortmund'ta 112 maçta 19 gol 21 asist yaptı.
Bellingham, Dortmund'ta 112 maçta 19 gol 21 asist yaptı.

Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki ismi Jude Bellingham transfer döneminde tüm devlerin hedefinde yer alıyor.

İspanya basınına göre, Avrupa'daki tüm büyük kulüplerin takibinde olan genç yıldız da transfer vaktinin geldiğini düşünüyor fakat gelen bilgilere göre henüz sıradaki adrese karar verebilmiş değil.

"Kimse yaşını tahmin edemez"

Özellikle iki muhtemel hedef Real Madrid ve Liverpool. Borussia Dortmund ile her iki kulüp de anlaşabilir fakat futbolcuyu ikna edebilmek kolay olmayacak gibi duruyor. Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, Bellingham hakkında "Birisi onu ilk kez oynarken görse, kaç yaşında olduğunu düşünür? Kimse tahmin edemez. Sanki 28 yaşındaymış gibi bir olgunlukla oynuyor. Kesinlikle olağanüstü bir Dünya Kupası geçirdi ve birçok şeyde iyi. Nasıl yapılacağını zaten bildiği şeyleri öğrenmek zor ve geliştirmesi gereken şeyleri öğrenmek kolay" ifadelerini kullandı.

"Kalitesinin karşılığı yok"

Ayrıca, kaptan Henderson'un yakın arkadaşı olduğu gerçeğinin kendilerinin lehine olacağını umut ettiğini belirten Klopp, ekonomik açıdan konuyu değerlendirmek istemediğini söyledi. Alman teknik adam, "Herkes zaten ne kadar iyi olduğunu biliyor ama bunun bonservis konusunda karşılığının ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bir oyuncuyla ilgili para hakkında konuşmayı sevmiyorum. Eğer ona bir iyilik yapmak istiyorsak, gelişimine engel koymayalım." diyerek sözlerini tamamladı.

#Jude Bellingham
#Jurgen Klopp
#Liverpool
#Real Madrid
1 yıl önce