|

Kocaman istemişti Beşiktaş alıyor

Beşiktaş'ın imza aşamasına geldiği Brezilyalı yıldız Rodrigo Moledo ile savunma hattını güçlendirmeyi planlıyor. Moledo, Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü.

Eurosport
00:00 - 8/06/2014 Pazar
Güncelleme: 16:09 - 8/06/2014 Pazar
Yeni Şafak
Kocaman istemişti Beşiktaş alıyor
Kocaman istemişti Beşiktaş alıyor

Beşiktaş bu sezon sergilediği performansla gelecek için büyük umut veren Kolombiyalı stoper Pedro Franco'nun yanını tecrübeli bir stoperle doldurmak istiyor.

Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen Rodrigo Moledo'nun transferini bitirme aşamasına getiren Siyah-Beyazlı takımın bu transferi gerçekleştirmesi halinde Aykut Kocaman'ın eski gözdesi Beşiktaş formasını giymiş olacak.

Kocaman istemişti

Yıldız futbolcu için Yobo'nun performansından memnun olmaması sebebiyle Rodrigo Moledo'yu 2012-2013 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye kazandırmak isteyen Aykut Kocaman'ın bu isteği o dönem gerçekleşmemiş,Internacional'de kalan tecrübeli futbolcu daha sonra Ukrayna yolunu tutmuştu.

Bilindiği gibi Beşiktaş'ın adı Aykut Kocaman'ın yine 2012-2013 sezonunuın devre arasında Fenerbahçe'ye transfer etmek istediği bir diğer yıldız Younès Belhanda ile de anılıyordu.

10 yıl önce