|

Kocaman'ın 10 Numarası DARİDA

Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün Viktoria Plzen'de forma giyen Darida'ya hayran kaldığı öğrenildi.

.
00:00 - 3/04/2013 Çarşamba
Güncelleme: 23:21 - 2/04/2013 Salı
Yeni Şafak
Kocaman'ın 10 Numarası DARİDA
Kocaman'ın 10 Numarası DARİDA

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Çek Cumhuriyeti'nden Viktoria Plzen ile yaptığı maçlarda rakiplerinde forma giyen 1990 doğumlu Vlademir Darida'ya hayran kaldığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın 'Kafamdaki 10 numara' dediği Darida'yı Plzen maçlarında yakın takipte tuttuğu belirtildi. Her iki maçta Darida'yı izleyen ve 13 km koşmasına dikkat çeken Kocaman'ın 'Bu kadar koşan oyuncu yoktur. Bir futbolcunun sağda, solda, orta sahada, forvette ve defansta olması mümkün değil. Darida bunu başardı ve 13 kilometde koştu. Böyle bir oyuncuyu takımımda görmek isterim. Dünyanın önemli kulüpleri de peşindeymiş' dediği kaydedildi.

Lazio'yu hafife almıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarınki Lazio maçı öncesi takımının favori gösterilmesinden rahatsız. 'Herkes bizi favori gösteriyor. Bu da bize zarar veriyor' ifadelerini kullanan tecrübeli teknik adam, 'Lazio dünyanın önemli kulüplerinden biri. Rakibi hafife alırsak hüsrana uğrarız' derken oyuncularından da rehavete kapılmamaları konusunda dikkatli olmalarını istedi.

F.Bahçe'ye tanıdık hakem

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz F.Bahçe'nin, İtalya'nın Lazio takımı ile yarın oynayacağı çeyrek final ilk maçının hakemi belli oldu. Kadıköy'deki kritik mücadeleyi bu sezon G.Saray'ın 2 Avrupa maçını yöneten İskoçyalı William Collum yönetecek.

Alp: Devam kararı normal

F.Bahçe'nin, Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendiği maçta, Sow'un verilmeyen golü tartışılmaya devam ediyor. F.Bahçe'nin pozisyonla ilgili sert bildiri yayınladığı Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, maçının hakeminin pozisyonu göremediğini ifade ederek; 'Devam kararının' normal karşılanması gerektiğini söyledi.


11 yıl önce