|

Köln Modeste'yi transfer ettiğine pişman olabilir

Galatasaray'ın Çin kulübü Tianjin Quanjian ile arasındaki sözleşme problemi sebebiyle transferini onaylamadığı Modeste, Köln'e imza atmıştı. Bundesliga 2 ekibi bu transferi bitirdiğine pişman olabilir. Bunun arkasında yatan sebep ise Çinlilerin oyuncunun bonservisi için ciddi bir tazminat davası açacak olması.

Yeni Şafak
16:22 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 18:28 - 18/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Anthony Modeste, Köln formasıyla dikkat çeken bir performans sergilemiş ve Çin'e transfer olmuştu.
Anthony Modeste, Köln formasıyla dikkat çeken bir performans sergilemiş ve Çin'e transfer olmuştu.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin son günlerinde kadrosuna katmak için hazırlık yaptığı Anthony Modeste, dün Bundesliga 2 ekibi Köln ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcunun bu imzası sonrası flaş bir gelişme yaşandı.

Çin kulübü Tianjin Quanjian resmi sitesinden yayınladığı açıklamayla transferin hukuksuz bir şekilde gerçekleştiğini ve Köln'e maddi tazminat davası açılacağını duyurdu. Alman kulübü konuyla ilgili sessizliğini korurken konunun ilerleyen günlerde FIFA'da görüşüleceği belirtildi.


  • Modeste ile ilgili davanın olumsuz sonuçlanması durumunda oyuncunun futboldan belli bir süreyle men cezası alması ve Köln kulübünün 20 milyon euroyu bulabilecek bir ceza alabileceği ifade edildi.


#Galatasaray
#Köln
#Modeste
5 yıl önce