|

Kolot gitti, Sinan geldi

Beşiktaş dün akşam saatlerinde gelen haberlerle sarsıldı. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot görevi bıraktı. Menajerliğe Sinan Engin getirildi. İdari Menajer Ali Gültiken'in de istifa edeceği öğrenildi.

00:00 - 2/08/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:38 - 2/08/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Kolot gitti, Sinan geldi
Kolot gitti, Sinan geldi

Beşiktaş'ta beklenen gelişme. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulundaki arkadaşları ile ters düşen Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot görevi bıraktı. Hakkında transferlerden komisyon aldığı yolunda iddialar ortaya atılan Kolot, önceki gün yaptığı açıklamada “Bunu ispatlamayan şerefsizdir” demişti. Kolot, Basınla İlişkiler Sorumlusu Gülnaz Arsel'le de geçinenemiş, Arsel geçtiğimiz hafta yönetime istifasını sunmuştu. Kolot'un bundan sonra yönetim kurulu toplantılarına da katılmayacağı belirtildi. Siyah-beyazlı takımda günlerdir konuşulan “Celal Kolot istifa etti, Sinan Engin geliyor” dedikoduları ise gerçeğe dönüştü. Kolot'un istifası sonrası, 'İmparator' lakaplı Sinan Engin'in, menajerlik görevine getirileceği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören konu ile ilgili sorular üzerine futbol şubesini kaldırdıklarını, Kolot'un yönetici olarak görevine devam edeceğini açıkladı. İdari Menajer Ali Gültiken'in istifa edeceği, bütün bu gelişmelerin teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bilgisi dahilinde gerçekleştiği ifade edildi.



Engin: Başkan Demirören'i kıramadım

Beşiktaş'ta futbol şubesinden sorumlu idareci olarak yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü görevi üstlenmesi beklenen Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören'in ısrarına dayanamadığını ve görevi kabul ettiğini açıkladı. Engin, Demirören'le 2-3 günden bu yana görüştüklerini kesin kararını dün verdikten sonra el sıkıştıklarını söyledi.. Gülnaz Arsel ise Kolot'un istifası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Eğer doğruysa Beşiktaşlılık duruşunu göstermiş” dedi.


Kartal'da Sarar şıklığı

Türkiye'nin ünlü giyim firması Sarar, spora ve sporculara destek vermeyi sürdürüyor. Milli Takımların da resmi sponsoru olan Sarar, şimdi de Beşiktaş'ı giydiriyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen defilede Beşiktaşlı futbolcular Sarar 07-08 Kış Koleksiyonundan kendileri için hazırlanmış olan özel kıyafetleri tanıttılar.




17 yıl önce