|

Kone G.Saray'da

Haldun Üstünel'den 'tamam' haberini alan Başkan Yardımcısı Adnan Polat maçı bırakıp, PSV'nin Fildişili yıldızı için Hollanda'ya gitti.

00:00 - 13/08/2007 Pazartesi
Güncelleme: 01:41 - 13/08/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Kone G.Saray'da
Kone G.Saray'da

Galatasaray transferde son bombayı, PSV'nin yıldız futbolcusu Arouna Kone ile patlattı. Necati ve Hasan Kabze'yi kadro dışı bırakan sarı-kırmızılı takım, aylardır aradığı golcüyü Hollanda'da buldu. Sarı-kırmızılı takımın futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel iki gündür bulunduğu Hollanda'da, PSV Kulübü'nün yöneticileri ile yaptığı transfer pazarlığında uzlaşma sağladı. Üstünel'den 'Tamam, anlaştık' haberini alan Başkan Yardımcısı Adnan Polat dün akşam maçı beklemeden Hollanda'ya gitti.

PSV Eindhoven'le 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki golcü futbolcuyu Feldkamp'ın istediği, taraflar arasındaki görüşmelerin bir haftadır devam ettiği öğrenildi. PSV Eindhoven'e 2005 yılında transfer olan Aroune Kone, 52 maçta 21 golü bulunuyor. G.Saray'ın Kone'ye yıllık 2 milyon euro ödeyeceği, PSV Eindhoven'e ise bonservis bedeli olarak 5 milyon euro verileceği belirtildi.


17 yıl önce