|

Kone: Sivas benim evim gibi

Sivasspor’un tecrübeli oyuncusu Arouna Kone, "3 senedir buradayım ve gerçekten taraftarlarımız çok yoğun bir ilgi gösteriyorlar. Burası benim evim gibi" dedi.

11:39 - 6/12/2019 Cuma
Güncelleme: 11:51 - 6/12/2019 Cuma
IHA
Kone, idman öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı.
Kone, idman öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı.

Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan DG Sivasspor, bu müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Koşu ile başlayan antrenman ısınma çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan Yiğidolar, taktik çalışmaları ile idmanını tamamladı. Antrenmana sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka katılmadı.

“Çok mutluyuz”

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivassporlu Arouna Kone, ligin ilk yarısını lider bitirmek istediklerini belirterek, “Şu anda bulunduğumuz ligdeki pozisyonla ilgili tabii ki çok mutluyuz. Bu da gösteriyor ki maçların hepsinde ayrı bir konsantrasyon var. Buradaki takım arkadaşlarımla, oluşumla ilgili de hedeflerimiz var. Hedefimiz ilk lider olarak bitirmek. Elimizden gelen her şeyi yapacağız lider bitirmek için” dedi.


“Bireysel hedeflerim yok”

Hedefleri ile ilgili yöneltilen soruya ise Kone, “Bireysel hedeflerim yok, takım hedefleri vardır. Takım hedefleri de aynı şekilde bu durumu korumaktır. Lider durumunu korumaktır. Böyle iyi bir şekilde sezona başlamak, iyi bir sezon bitirmek istiyoruz. Umarım bu gerçekleşir” cevabını verdi.

"3 senedir buradayım"

Arouna Kone, son olarak taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştığını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

  • “3 senedir buradayım ve gerçekten taraftarlarımız çok yoğun bir ilgi gösteriyorlar. Sokaklara çıktığımda beni güzel karşılıyorlar. Sevinçle ve mutlulukla. Umarım daha daha yıllar devam edeceğiz. Çünkü burası benim evim gibi.”

#Kone
#Sivasspor
4 yıl önce