|

Konya zafer sarhoşu

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-2 yenen Torku Konyaspor, ikinci hafta deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.

Ajanslar
00:00 - 19/08/2013 Pazartesi
Güncelleme: 22:15 - 19/08/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Konya zafer sarhoşu
Konya zafer sarhoşu

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinden sonra 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

İdmana, Thorvaldsson ile 41 günlük bebeğini kaybeden ve ülkesi Çad'da bulunan Ezechiel N'douassel katılmazken, çalışma, açma germe hareketleriyle sona erdi.

Tütüneker, antremandan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşılaşmasında üç puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Alınan üç puanın kendilerini yanıltmaması gerektiğine dikkati çeken Tütüneker, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe karşısında galip geldik diye orada kalmamak lazım, lig devam ediyor. Hatalarımızı da ilk yarı ne oynadığımızı da biliyoruz. Fenerbahçe maçında ikinci yarı elbette güzel bir oyun sergiledik ama ilk yarı yaptığımız hatalar da vardı. Bunları en asgariye indirmemiz lazım. Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin bizi havaya sokmaması gerekir. Kesinlikle buna izin vermeyeceğiz. İkinci hafta karşılaşacağımız Sivasspor maçında puan ya da puanlar almamız lazım. Oyunumuzu geliştirmemiz, hatalarımızı en aza indirip diğer maçlara hazırlanmamız gerekiyor."


11 yıl önce