|

Konyaspor Gent deplasmanına çıkıyor

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ikinci maçında bugün deplasmanda Belçika'nın Gent takımıyla karşılaşacak.

Yeni Şafak
09:22 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:34 - 29/09/2016 Perşembe
AA
Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. maçına Gent deplasmanında çıkıyor.
Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. maçına Gent deplasmanında çıkıyor.

Spor Toto Süper Lig'e ve UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Gent deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor.



Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilirken, grubun diğer takımlarından Gent, Portekiz'in Braga takımıyla 1-1 berabere kaldı. Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 5 maçta 6 puan alan Atiker Konyaspor, puan cetvelinde 9. sırada yer alıyor. Gent ise ligde 8 maçta 15 puan toplayarak, puan cetvelinde 4. sırada kendine yer buldu.



"Gent grubun ikinci favorisi"

Bu arada maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gent'in iyi bir takım olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:


  • "Bizim adımıza olabilecek takım ve güç değerleri anlamında sıralamada bir takım değişiklikler oldu. Bizim adımıza değil ama yarın oynayacağımız rakip adına. Shakhtar Donetsk sanki tecrübesiyle grupta ilk ön sırada yer alırken ve bunu sürdürürken, Gent özellikle Türk kamuoyunun bildiğinin aksine özellikle ilk maçlarını ve Braga karşısında sergiledikleri oyunu izledikten sonra Shakhtar ile beraber grubun ikinci favorisi olduğunu söylemek yanlış olmaz"



KAA Gent Stadı'nda yapılacak Gent-Atiker Konyaspor maçı TSİ 20:00'de başlayacak. H Grubu'nun diğer maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Lviv Arena'da Portekiz takımı Braga'yı ağırlayacak.


#Aykut Kocaman
#Atiker Konyaspor
#UEFA Avrupa Ligi
#Gent
8 yıl önce