|

Konyaspor'da gündem: Ceyhun Gülselam

Gelecek sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Atiker Konyaspor, Abdulaziz Demircan ve Milosevic'in ardından üçüncü transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yeşil beyazlıların teknik direktörü Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Konyaspor'un eski Galatasaraylı futbolcu Ceyhun Gülselam ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
11:18 - 27/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:34 - 27/06/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Aykut Kocaman'ın Ceyhun Gülselam transferi için yönetimden istekte bulunduğu belirtildi.
Aykut Kocaman'ın Ceyhun Gülselam transferi için yönetimden istekte bulunduğu belirtildi.

Transferdeki mütevazı politikasından ödün vermeyen Atiker Konyaspor, orta saha için Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'dan ayrılan Ceyhun Gülselam'la masaya oturmuştu. Oyuncunun istediği yıllık 1 milyon Euro ücreti çok fazla bulan Yeşil-Beyazlılar, indirim talebinde bulundu.



28 yaşındaki futbolcu için 700 bin euro öneren Konyaspor'un Ceyhun'dan haber beklediği belirtildi. Transferin olumlu sonuçlanmasını bekleyen Aykut Kocaman'ın bu transfer için yönetimden özel istekte bulunduğu belirtildi.


  • Bilindiği üzere Atiker Konyaspor, önceki günlerde Kayserispor'dan Abdulaziz Demircan ve Belçika'nın Waasland Beveren takımından 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Deni Milosevic'le sözleşme imzalamıştı. Konyaspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 66 puanla 3.sırada bitirmiş ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı.











#Konyaspor
#Ceyhun Gülselam
#Aykut Kocaman
8 yıl önce