|

Konyasporlu Meha, Al Nassr’a şartlı dönüyor

Atiker Konyaspor'da transferi yılan hikayesine dönen Alban Meha'da son karar belli oldu. Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr, Arnavut yıldızı geri çağırdı, Konyaspor ise Araplara yeni şartlar sundu.

Yeni Şafak
17:04 - 14/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:20 - 14/07/2016 Perşembe
Diğer
Konyasporlu tecrübeli futbolcu yeniden anlaşma sağlanması halinde Suudi Arabistan'a dönecek.
Konyasporlu tecrübeli futbolcu yeniden anlaşma sağlanması halinde Suudi Arabistan'a dönecek.

Sezon başında 500 bin Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan'ın Al Nassr Kulübü'ne satılan ancak yeni yönetim ve yeni teknik direktörün istememesi sebebiyle Konya'ya dönen Alban Meha'ya yeniden Arabistan yolu göründü.



Atiker Konyaspor'un Avusturya kampında yer alan Meha ile yeniden temasa geçen Al Nassr Kulübü, yıldız oyuncuyu yeniden çağırdı.



Bu durum üzerine Meha, gelişmeyi yeşil-beyazlı yöneticilerle paylaştı. Bu noktadan sonra gelişen süreci Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, şu şekilde anlattı:


  • 'Al Nassr, Meha'yı yeniden çağırdı. Oyuncuya 'gitmek istiyor musun?' diye sorduk. O da 'gitmek istiyorum' dedi. Biz de anlaşmadaki bazı şartları değiştirdik. Alban Meha'nın menajerine satıştan dolayı ödeme yapacaktık. Bundan vazgeçtik ve durumu menajere ilettik. Kabul ettiler, transfer gerçekleşmek üzere.'
#Atiker Konyaspor
#Alban Meha
8 yıl önce