|

Korkmaz'ın yerine 4 aday

Co Adriaanse, Bernard Schuster, ve Juande Ramos'un maddi talepleri ağır geldi, Le Guen'de ise sorun yok. G.Saray'ın yeni hocası kısa süre içerisinde netleşecek.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 4/06/2009 Perşembe
Güncelleme: 03:16 - 4/06/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Korkmaz'ın yerine 4 aday
Korkmaz'ın yerine 4 aday

G.Saray'da bir efsane daha tatsız bir şekilde koptu. Daha önce sarı-kırmızılı yönetime istifasını veren ve “Dileğiniz zaman işleme koyabilirsiniz” diyen teknik direktör Bülent Korkmaz ile dün yollar resmen ayrıldı. G.Saray resmi internet sitesi, Korkmaz'ın istifasının işleme konulduğunu, göreve getirilmesi planlanan yeni teknik direktörün de yolunun açıldığını dün resmi olarak kamuoyuna duyurdu. Bir süredir yurt dışında hoca adaylarıyla temaslarını sürdüren sarı-kırmızılıların, yeni teknik direktörü kısa bir süre içinde açıklaması bekleniyor.


BİR TEK LE GUEN'DE SORUN YOK

G.Saray yönetimi bugüne kadar Avrupa'da bir dizi temaslarda bulundu ve bunlar içinde en ciddi aday olarak 4 isim ön plana çıktı. İlk sırada yer alan Alman Bernard Schuster ile prensipte anlaşma sağlandı ancak tazminat sorunları çözülmeye çalışılıyor. Başkan Adnan Polat'ın görüştüğü Juande Ramos'un talep ettiği yıllık 4 milyon euro da fazla geldi. Yarına kadar süre veren Fransız Paul Le Guen, G.Saray'ın anlaşmaya vardığı hoca adayı. Cimbom, kısa süre içinde Schuster, Le Guen, Juande Ramos ve Co Adriaanse'den birini teknik direktör olarak kamuoyuna duyuracak. Schuster, Le Guen ve Ramos'taki problemler aşılamazsa, prensip anlaşmasına varılan Le Guen G.Saray'ın yeni hocası olacak.


Larissa Ümit Karan'ın peşinde

Sarı-kırmızılı takımın yollarını ayırdığı Ümit Karan, kendisine kulüp arıyor. Tümer Metin ile sözleşme yenilemeyen Yunanistan'ın Larissa kulübü, Ümit'in transferi için girişimlere başladı. Yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Yunan kulübünün başkanı Pilakidis, golcü oyuncuyla masaya oturacak. Görüşmede Ümit, kendisine yapılacak teklifi kabul etmesi halinde kısa süre içinde sözleşme imzalanacak.


Galatasaray hayali gerçek oldu

Galatasaray ile anlaştığını açıklayan Bursasporlu futbolcu Mustafa Sarp, sarı-kırmızılı formayı giymenin hayali olduğunu söyledi. 3 yıllık ön protokol yaptığını belirten Mustafa Sarp, G.Saray formasını giyerek yaptığı açıklamada “Bu formayı giymek, bu takımı tutan her futbolcunun rüyasıdır. Yıllarca uğraşırsınız, ama herkese nasip olmaz. Başarılarda pay sahibi olmak istiyorum' ifadelerini kullandı.


15 yıl önce