|

Korkutan maçta Beşiktaş deplasmanda Gaziantep ile berabere kaldı

N'Sakala'nın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı maçta Beşiktaş deplasmanda Gaziantep ile 0-0 berabere kaldı.

Haber Merkezi
23:35 - 21/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 00:08 - 22/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
​Gaziantep-Beşiktaş karşılaşmasından bir kare
​Gaziantep-Beşiktaş karşılaşmasından bir kare

Süper Lig'in ikinci haftasında Gaziantep FK sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Siyah-beyazlı takımda Fabrice N'Sakala'nın fenalaşarak yere yığıldığı ve hastaneye kaldırıldığı mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 4'e yükseltirken, Gaziantep FK ise bu sezon ilk puanını aldı. Gelecek hafta siyah-beyazlılar sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Gaziantep FK ise deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Fabrice N’Skala korkuttu

Süper Lig’de oynanan Gaziantep FK - Beşiktaş maçında üzücü bir olay yaşandı. Mücadelenin 70. dakikasında maç esnasında N’Skala fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası sahaya ambulans girerek oyuncuyu hastaneye götürdü. Konuyla ilgili siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice N’Sakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir" denildi.

Bakan Kasapoğlu'ndan N'Sakala için geçmiş olsun mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de Gaziantep ile Beşiktaş arasında oynanan maçta rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan siyah-beyazlı futbolcu Fabrice N'Sakala için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Geçmiş olsun N'Sakala. İnşallah güzel haberlerini alacağız" ifadelerini kullandı.

  • Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri de N'Sakala için "geçmiş olsun" mesajları yayımladı.




#Gaziantep
#Beşiktaş
3 yıl önce