|

Kovacevic tamam

Yeşil-beyazlı yöneticilerin önceki gün Bursa'ya gelen Kovacevic'in menajeri ile her konuda anlaşmaya vardıkları ve Sırp golcünün 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği öğrenildi. Başkan İbrahim Yazıcı kaleci İvankovic'in transferini bitirdiklerini de söyledi.

00:00 - 5/06/2008 Perşembe
Güncelleme: 01:32 - 5/06/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Kovacevic tamam
Kovacevic tamam

Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Bursaspor büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı yöneticilerin önceki gün Bursa'ya gelen Sırp yıldız Kovacevic'in menajeriyle görüştüğü ve her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bursasportif.com sitesinin haberine göre Darko Kovacevic'in 1-2 gün içinde Bursa'ya gelebileceği ifade edildi. 34 yaşındaki Sırp golcünün yıldızı İspanya'da Real Sociedad'da parladı. Sociedad'dan Juventus'a, oradan da Lazio'ya geçen Kovacevic, ardından yine Sociedad'a döndü ve Nihat Kahveci ile muhteşem bir ikili oluşturdu. Kovacevic geçen sezon Olympiakos'ta forma giymişti.


İVANKOVİC'DE İŞLEM TAMAM

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, “Kaleci Ivankov ile prensipte anlaştık” dedi. Yazıcı, takımda yeni yapılanmaya gittiklerini, bu çerçevede yerli ve yabancı transferi konusunda hata yapmamak için çok dikkatli davrandıklarını belirterek, taraftarlar ve camiadan biraz sabır beklediklerini söyledi. Bursaspor'un genç oyunculardan kurulu iskelet kadrosuna güvendiklerini, yabancı katkısıyla takımın gelecek sezon çok başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Yazıcı, “Teknik direktör Samet Aybaba'nın dediği gibi gelecek 10 yılın takımını oluşturmak için yoğun bir çalışma içindeyiz” ifadelerini kullandı.


16 yıl önce