|

Krasnodar yöneticisi Demirbilek Galatasaray Başkanlığı'nı istiyor

Rus ekibi Krasnodar'ın ikinci başkanı Bahattin Demirbilek, Galatasaray'da başkanlık hayali olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:51 - 1/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:01 - 1/12/2018 Cumartesi
Diğer
Bahattin Demirbilek'in Krasnodar’ın dünyaya örnek olan stadının yapımında imzası bulunuyor.
Bahattin Demirbilek'in Krasnodar’ın dünyaya örnek olan stadının yapımında imzası bulunuyor.

Galatasaray’ın deplasmanda Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçı locasından takip eden Krasnodar'ın 2. Başkanı Bahattin Dermibilek, aynı zamandan kongre üyesi olduğu sarı-kırmızılı kulüple ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Skorer'e konuşan Demirbilek, Galatasaray Başkanlığı hayali olduğunu belirterek "Bundan kaçış olmaz. Galatasaray ihtiyaç duyarsa akan sular durur" dedi.

"Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi"

Sarı-kırmızılıların Lokomotiv Moskova karşısındaki yenilgiyi de yorumlayan Bahattin Demirbilek, "Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Aslında Lokomotiv, Rusya’da kötü durumdaydı. Yuri Semin ciddi eleştiri alıyordu. Bu maç son maçı da olabilirdi" ifadelerini kullandı.


"Galatasaray’da başkanlık hayalim var"

Galatasaray’ı ve Galatasaraylılar konusunda da görüşlerini açıklayan Demirbilek, "Şahıslar üzerinden değerlendirme yapmak doğru değil ama Galatasaray takımının sahaya forvetsiz çıkma lüksünün olmaması gerekiyor. Galatasaraylı futbolcuların bireysel olarak verimlerine bakınca Rusya’da pazarları olduğunu söylemek zor. Rusya Ligi’nin yaş ortalaması Türkiye’den bir yaş genç. Elbette Galatasaray’da başkanlık hayalim var. Bundan kaçış olmaz. Galatasaray ihtiyaç duyarsa akan sular durur" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızıların son dönemdeki sorunlarına da yorum getiren iş insanı Demirbilek, "Öncelikle biz işimizi dört dörtlük yapmalıyız. Dışarıdan etkiler sizi yüzde 5 ya da 10 etkiler" dedi.


#Bahattin Demirbilek
5 yıl önce