|

Kupa beyi Henrique!

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez gruplara kalan Trabzonspor'da, Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique de attığı gollerle takımına önemli katkı sağladı.

Aa
00:00 - 29/08/2013 Perşembe
Güncelleme: 21:52 - 29/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Kupa beyi Henrique!
Kupa beyi Henrique!

Ligde ilk iki hafta gol atamayan Brezilyalı oyuncu, Avrupa'da ise attığı gollerle kendisinden söz ettirdi. Bu akşam Kukesi karşısında 2 gol atan Henrique, bu sezon Avrupa'da 7'nci golünü kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Derry City maçlarında 3 gol, 3. ön eleme turundaki Dinamo Minsk ve play-off turundaki Kukesi ile deplasmanda oynanan maçlarda 1'er gol atan Henrique, bu akşam da 2 gol atarak gol sayısını 7'ye yükseltti.

-Malouda'dan üst üste goller-

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Malouda, ligde Çaykur Rizespor maçının ardından Kukesi maçında da gol kaydetti.

Çaykur Rizespor maçında attığı golle takımına 2-1'lik galibiyeti getirerek bordo-mavili takım forması altında ilk golünü atan Malouda, bu akşam da Avrupa'da ilk golünün sevincini yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu futbolcular, tarihinde ilk kez gruplara kalmanın sevinci taraftarlarla paylaştılar. Kale arkası ve maraton tribündeki taraftarlara takım halinde giden futbolcular, taraftarlarla birlikte sevinç yaşadılar.


11 yıl önce