|

Başkan açıkladı: Mauricio Lemos için Fenerbahçe ile anlaştık

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir ismi daha kadrosuna katmak üzere. Sarı lacivertlilere müjdeli haberi Las Palmas Başkanı Miguel Angel verdi. Başkan Angel, Mauricio Lemos için Fenerbahçe ile anlaştıklarını söyledi.

Haber Merkezi
16:08 - 12/08/2020 Çarşamba
Güncelleme: 16:23 - 12/08/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Mauricio Lemos, bu sezon 27 maçta 1 gol kaydetti.
Mauricio Lemos, bu sezon 27 maçta 1 gol kaydetti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı stoperi İspanya'da buldu. Sarı-lacivertliler Urugaylı stoper Mauricio Lemos ile anlaşmaya vardı.

Las Palmas Başkanı Miguel Angel, düzenlenen basın toplantısında Lemos'un Fenerbahçe'ye gideceğini söyledi. Lemos, "Prensipte anlaşma sağladık. Tamamen sonuçlanmasını bekliyoruz. Umarım bu hafta içinde tamamen sonuçlanır" ifadelerini kullandı.


  • Barcelona'yı reddettiğini açıklamıştı
  • Lemos, 2017 yılında yaptığı bir açıklamada Barcelona'yı reddettiğini söylemişti. Lemos, "Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, benimle ilgilendiklerini ve bana bir şans vermek istediklerini söyledi. Ben o sırada Las Palmas'la kontrat görüşmeleri yapıyordum. Rubin Kazan'dan satın alma opsiyonuyla kiralanmıştım ve sorun olursa Rusya'ya dönecektim. Geleceğimin ne olacağını bilmiyordum. Ailemle de konuştuktan sonra Barcelona'nın teklifini geri çevirdim" ifadelerini kullanmıştı.

#Fenerbahçe
#Las Palmas
#Mauricio Lemos
#Miguel Angel
#transfer
4 yıl önce
default-profile-img