|

Latin gençler göz hapsinde

Bir orta saha ve bir de forvet oyuncusu transferi için Brezilya'nın yolunu tutan tecrübeli teknik direktör Aybaba listesindeki oyuncular hakkında rapor hazırlıyor

Engin Albayrak
00:00 - 22/06/2012 Cuma
Güncelleme: 01:40 - 22/06/2012 Cuma
Yeni Şafak
Latin gençler göz hapsinde
Latin gençler göz hapsinde

Daha önceden izlediği futbolcuların maçlarını izlemek için Brezilya'ya giden Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbolcuları izlemeye başladı. Öncelikli olarak Brezilya'dan bir ön libero ve bir de forvet oyuncusu transfer etmek isteyen Aybaba'nın, bir kaleci ve bir de sol bek oyuncusu da baktığı öğrenildi. Dün gece Brezilya 1. Ligi'nden Palmerias-Gremio maçını seyreden tecrübeli çalıştırıcı, Palmerias'tan orta saha oyuncusu Nunes, forvet Leandro ile Gremio'nun orta saha oyuncusu Felipe'yi izledi. Aybaba bugün ise 2. Lig'deki Cricuama-İptagna ve 1. Lig'deki Vasco De Gama-Cruzerio maçlarını izleyecek. Aybaba'nın listesinde Figueirenseli orta saha oyuncusu 19 yaşındaki Jean Deretti, Flamengolu orta saha oyuncusu İtalyan asıllı 19 yaşındaki Thomas Jaquaribe, 2. Lig takımlarından Cricuma'da forma giyen 23 yaşındaki ön libero Possebon, Şili ekibi Audax'ta oynayan 22 yaşındaki defans Lucas Dominguez ve Peru takımı Sporting Cristan'in 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yotun da bulunuyor.


Aybaba-Orman Rio'da buluştu

Teknik direktör Samet Aybaba, Amerika'dan Brezilya'ya geçen başkan Fikret Orman ile buluştu. Başkan Orman'ın bugün de Rio+20 zirvesi için Rio'da bulunan başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile stat konusundaki son gelişmeleri görüşeceği öğrenildi.


12 yıl önce