|

Lazio, Arthur Zico'yu istiyor

İha
00:00 - 3/05/2008 Cumartesi
Güncelleme: 10:15 - 3/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Lazio, Arthur Zico'yu istiyor
Lazio, Arthur Zico'yu istiyor

İtalya'nın Lazio takımının Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik direktörü Arthur Zico'yu istediği iddia edildi.


İtalya'nın Il Messaggero gazetesinin 'Zico'nun rüyası' manşetiyle verdiği haberde Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico ile anlaşma sağlayamadığını, bu ilişkinin sona erdiğini ve bunun üzerine Zico'nun rotayı İtalya ligine çevirdiğini yazdı. Gazete, bir dönem Udinese'de forma giyen Zico'nun 'Bir İtalyan kulübünde teknik direktörlük yapmak istiyorum' şeklindeki sözlerine de yer verdi. Haberde Zico'nun özellikle Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale taşıyarak Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldiği ifade edildi. Gazete ayrıca Teknik Direktör Arthur Zico'nun, teknik direktör olarak Serie A'ya dönmeye hazır olduğunu, teknik direktörlük kariyerinde yeni bir sayfa açmak için böyle bir girişimde bulunmasının söz konusu olabileceği şeklindeki sözlerini sayfalarına taşıdı.


Bu arada şu anda Lazio'yu çalıştıran Delio Rossi'nin bugüne kadar yaptığı çalışmaların başarılı olduğunu yazan gazete, bu sezon ligde beklenen performansı sergilemeyen Lazio'nun İtalya Kupası finalinde Inter'e yenilmesi halinde Delio Rossi arasında iplerin kopabileceğini yazdı. Gazete, böyle bir durumda Zico ile görüşmelerin yoğunlaşarak sonuçlanabileceğini belirtti.


Lazio Sportif Direktörü Sabbadini Valter ise, bu konuda resmi bir açıklama yapmaktan kaçınırken, 12 Mayıs tarihinde Roma'da oynanacak yardım amaçlı 'Partito del Cuore' turnuvasına Arjantinli efsanevi futbolcu Maradona ile Teknik Direktör Arthur Zico'nun da katılacak olması dikkat çekiyor.


16 yıl önce