|

Ledesma tamam Kallström yolda

Sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki futbolcu için Lazio kulübüne 5 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Lyon'un İsveçli yıldızı Kallström için yürütülen pazarlıklarda da son aşamaya gelindiği öğrenildi

Abdullah Eğilmez
00:00 - 5/07/2010 Monday
Güncelleme: 23:26 - 4/07/2010 Sunday
Yeni Şafak
Ledesma tamam Kallström yolda
Ledesma tamam Kallström yolda

Galatasaray'ın uzun zamandır transfer etmek istediği Arjantinli ön libero Cristian Daniel Ledesma nihayet Aslan oluyor. 28 yaşındaki Laziolu futbolcunun bu hafta içinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın da alınmasına onay verdiği Arjantinli yıldız için 5 milyon euro bonservis ödeneceği öğrenildi. 1.80 boyundaki boyundaki Ledesma geçen sezon Lazio'da sadece 13 müsabakada forma giymişti. Daha önce İtalya'dan ayrılacağını açıklayan Ledesma yıllık 2.5 milyon euro alacak. 5 milyon euro tutarındaki bonservisi için pazarlıklarda sona aşamaya gelindiği ve bu rakamın 2 senede 4 taksitte ödeneceği ifade edildi.

İKİSİ DE KAMPA YETİŞECEK

Başkan Adnan Polat'ın bir hafta önce Fransa'da tatildeyken bu ülkeye giden Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin de Lyon kulübüyle görüşmüştü. Lyon ile masaya oturan başkan Polat ve Sezgin, Fransız ekibinin 27 yaşındaki İsveçli ön liberosu Kim Kallström için 9 milyon eurodan açılan pazarlığı 5.5 milyon euroya kadar düşürmüştü. Lyon formasıyla 47 maç oynayan Kim, 5 gol atıp 7 asist yaptı. Sezgin'in Kallström'ü de Hollanda kampına yetiştireceği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, oyuncuya 2.5 milyon euro yıllık ücret verecek. Her iki oyuncuyla da 3+1 yıllık sözleşme yapılacağı dile getirildi.



14 years ago