|

Ledesma yüzde 90 G.Saray'da

Cimbom, Lazio'nun Arjantinli yıldızının işini bitirdi. Sarı kırmızılılar yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Belgrad engelini aşarsa Ledesma G.Saraylı olacak.

00:00 - 4/08/2010 Çarşamba
Güncelleme: 10:59 - 4/08/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Ledesma yüzde 90 G.Saray'da
Ledesma yüzde 90 G.Saray'da

GALATASARAY, Ledesma transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılılar eski göz ağrısı Arjantinli oyuncunun işini bitirme noktasına getirdi. Cimbom, Ledesma'nın ismini açıklamak için OFK Belgrad ile yarın oynayacağı kritik maçı beklemeye başladı.


Bu sezon kadrosuna Lorik Cana ve Pino'yu katan Galatasaray, orta saha bölgesine bir takviye daha yapmaya hazırlanırken sportif direktör Adnan Sezgin'in 3 gün önce Ledesma'nın transferi için gizlice İtalya'ya gittiği ortaya çıktı.


Rijkaard onay verdi

Frank Rijkaard'ın Bradley ve Ledesma arasındaki tercihini Lazio'da forma giyen Arjantinli'den yana kullanması üzerine sportif direktör Adnan Sezgin'in Roma'ya geçtiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon yıldız futbolcuları Pandev'i Inter'e bedavaya kaptıran Lazio, sözleşme uzatma tekliflerini geri çeviren Arjantinli yıldız için Galatasaray ile pazarlık masasına oturdu.


5 milyon Euro'ya indiler

Galatasaray'dan daha önce 8 milyon Euro talep eden Lazio'nun, sözleşmesi bu sezon bitecek olan Ledesma için rakamı 5 milyon Euro'ya kadar çekmesi bekleniyor. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Ledesma'nın transferi için en kritik gün yarın. 28 yaşındaki Arjantinli, Galatasaray'ın Avrupa'da yoluna devam etmesi halinde teklife “Evet” diyecek. Ledesma'nın gözü de bir anlamda Galatasaray'ın, OFK Belgrad ile oynayacağı maçta olacak.


(Hürriyet)



14 yıl önce