|

Leicester adım adım şampiyonluğa

İngiltere Premier Lig 29. hafta mücadelesinde lider Leicester City, deplasmanda Watford’u 1-0 mağlup etti ve Tottenham ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı.

Yeni Şafak
09:48 - 6/03/2016 Pazar
Güncelleme: 09:59 - 6/03/2016 Pazar
Diğer

İngiltere Premier Lig 29. hafta mücadelesinde lider Leicester City ile Watford karşı karşıya geldi.



Vicarage Road Stadyumu'nda oynanan ve İngiliz hakem Jonathan Moss'un düdük çaldığı karşılaşmada galibiyete uzanan taraf 1-0'lık skorla Leiscester City oldu. Konuk ekibi galibiyeti getiren tek golü 56. dakikada Riyad Mahrez kaydetti. Ev sahibi takım ise müsabaka boyunca gol sevinci yaşayamadı.






Alınan bu sonucun ardından Leicester City, puanını 60'a yükseltti ve şampiyonluk yarışında en yakın rakibi olan Tottenham ile arasındaki puan farkını 5'e çıkararak avantaj yakaladı. Watford ise 37 puanda kaldı. Premier Lig'de önümüzdeki hafta Leicester City, sahasında Newcastle United'ı ağırlayacak. Watford ise FA Cup maçları sebebiyle haftayı boş geçecek.



Mahrez sahnede

Öte yandan Leicester City'nin bu sezon yakaladığı başarını mimarlarından olan Riyad Mahrez, göz kamaştıran performansına devam ediyor.






Cezayirli yıldız oyuncu, Watford ağlarına gönderdiği gol ile bu sezon Premier Lig'de attığı gol sayısını 15'e çıkardı. Mahrez'in aynı süreçte 11 de asisti bulunuyor.





#leicester city
8 yıl önce