|

Leicester City'den ilk transfer

İngiltere Premier Ligi'ni kazanan Leicester City gelecek sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Tilkiler, La Liga ekiplerinden Sporting Gijon'da forma giyen Luis Hernandez'i transfer etti. Hem de bonservis ücreti ödemeden...

Yeni Şafak
10:59 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:33 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Ranieri (Leicester City Teknik Direktörü)
Ranieri (Leicester City Teknik Direktörü)

İngilitere Premier Ligi'nde Tottenham'ın Chelsea ile 2-2 berabere kalmasından sonra şampiyonluğunu ilan eden Leicester City, mütevazı kadrosunu mütevazi isimlerle takviye ediyor.



Yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştiren mavi beyazlılar La Liga ekiplerinden Sporting Gijon'un savunma oyuncusu Luis Hernandez'i kadrosuna kattı. Leicester City, İspanyol futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu. ingiliz basınında yer alan haberlere göre oyuncu teknik direktör Ranieri'nin uzun süredir takibindeydi...








"Yıldız oyuncu istemiyorum''

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmalarına rağmen öncelikle mevcut kadroyu korumaya çalışacaklarını söyleyen Ranieri, "Yıldızlara değil, kendi oyuncularımıza ihtiyacımız var. Kadroyu büyük yıldızlarla değil doğru oyuncularla kurmak istiyorum." yorumunu yaptı.



Ranieri, gelecek sezon için kadroya yapacakları takviye sayısını henüz belirlemediklerini belirterek, "Beş, altı, yedi veya sekiz oyuncu olabilir ama bunları konuşmak için henüz çok erken. Şimdilik, elimdeki oyuncularla devam etmek amacındayım." diye görüş belirtti.



Büyük takımlara transfer olmak isteyen oyuncuları kalmaları konusunda ikna etmeye çalışacağını vurgulayan 64 yaşındaki teknik adam, şunları kaydetti:



  • "Bir oyuncum gitmek istediğini söylerse onu tutmaya çalışacağım. Fantastik bir kulüpte olduğumuzu, şampiyonluk yaşadığımızı ve önümüzdeki yıllarda güzel şeyler yapabileceğimizi söyleyeceğim. Gittikleri takdirde geleceklerinin belirsiz olacağını, burada kalmaları halinde ise 'kral' olarak kalmaya devam edeceklerini hatırlatacağım."











#Leicester City
#Ranieri
#Luis Hernandez
#Sporting Gijon
8 yıl önce