|

Leonardo Jardim'den Falcao açıklaması

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Galatasaray'a transferi adeta yılan hikayesine dönen Radamel Falcao hakkında açıklamalarda bulundu.

15:37 - 15/08/2019 Perşembe
Güncelleme: 16:23 - 15/08/2019 Perşembe
Diğer
Falcao geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla çıktığı 39 maçta 16 gol 2 asist ile oynadı.
Falcao geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla çıktığı 39 maçta 16 gol 2 asist ile oynadı.

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Metz ile deplasmanda karşılaşacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yeni transfer Ben Yedder ve Falcao hakkında da açıklamalarda bulunan Jardim, Kolombiyalı oyuncunun fiziksel açıdan iyi olduğunu söyledi.

Metz maçında Ben Yedder'in süre alabileceğini ifade eden Leonardo Jardim, "Yedder önemli bir oyuncu. Sevilla'da da iyi işler yaptı. Ancak takımla antrenmanlara çok fazla çıkamadı bu yüzden Metz'de birkaç dakika süre alabilir. Fizik olarak yetersiz." dedi.

Falcao hakkında da konuşan Jardim, "Ben Yedder ile Falcao uyumlu olabilir ancak yedek oyuncular almalıyız. Eğer sahada olmazlarsa onların yerine merkezi defans koyamam. Falcao iyi bir hafta geçirdi. Hazırlığının üçüncü haftasını tamamladı. Fiziksel açıdan iyi durumda. Onu tabii ki önemsiyorum." ifadelerini kullandı.

  • Ahmet Bulut'tan açıklama!
  • Galatasaray'ın Falcao transferi görüşmelerini yürüten menajer Ahmet Bulut, Fransa dönüşü açıklamalarda bulundu. Bulut, "Falcao'nun hafta sonu maçı var. Ona çıkması gerek. Transfer haftaya yüzde 100 netleşir. Olumsuz bir durum yok. Kendisi de Galatasaray'da oynamak istiyor." ifadelerini kullandı.

#Radamel Falcao
#leonardo jardim
#Galatasaray
#monaco
5 yıl önce