|

Lescott 1 haftaya biter

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Galatasaraylı Dany''nin gündemlerinde olduğunu kabul ederken, stoperde ilk adaylarının Manchester Cityli Lescott olduğunu kaydetti

Süleyman Hatısaru
00:00 - 17/01/2014 Cuma
Güncelleme: 00:13 - 17/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Lescott 1 haftaya biter
Lescott 1 haftaya biter

Ronaldinho defterini kapattıktan sonra rotayı takımın mutlak ihtiyaç duyduğu stoper transferine yönelten Beşiktaş Kulübü''nde hedef belli. Manchester City''li Joleon Lescott… Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Galatasaray''ın elden çıkarmayı düşündüğü, menajerler tarafından siyah-beyazlı kulübe teklif edilen Dany''nin gündemde olduğunu kabul ederken önceliğin Lescott''ta olduğunu kaydetti. Beşiktaş yöneticisi ''Ara transferde hiçbir takım elindeki oyuncusunu bırakmak istemez. Bizim ihtiyacımız şu anda stoper transferi. Lescott, ismi geçen oyunculardan biri. Büyük bir aksilik olmadığı takdirde en geç 1 hafta içerisinde transferi gerçekleştireceğiz'' sözleriyle gelinen süreci değerlendirdi.

Cevabı vermek bize düşer

Beşiktaş''ın iki yıldızı Ersan Gülüm ve Oğuzhan Özyakup, BJK TV''ye açıklamalarda bulundu. İlk yarıdaki Kasımpaşa maçıyla ilgili TFF''nin verdiği tekrar kararını değerlendiren ikili, ''Burada bir kural hatası olduğunu hepimiz biliyorduk. Bu bizim için iyi oldu. Şimdi cevabı vermek bize düşer. Sahada oynamamız ve maçı almamız gerekiyor'' dedi.

- Kaleci Günay Güvenç''in Adanaspor''a kiralanması sonrası kampa 3. kaleci olarak Mertcan Tunca dahil oldu.

-Teknik direktör Slaven Bilic ve Futbol Direktörü Önder Özen, saha içerisinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

- Beşiktaşlı futbolcular, dünkü idmanda Amerikan futbolu topuyla çalışınca ortaya neşeli görüntüler çıktı.

Fernandes''e hapis istemi!

Beşiktaşlı Manuel Fernandes''in evinde iki kadını darp ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemeye devam edildi. Bel ağrıları nedeniyle mahkemeye katılmayan Fernandes için 4 ila 10 yıl arasında hapis cezası isteminde bulunuldu. Oyuncuya yurt dışına çıkış yasağı konulması talebinde de bulunulurken mahkeme, bu talebi reddetti.


10 yıl önce