|

Levent Eriş için kaderin cilvesi

PTT 1'inci Ligi'nde son 6 haftaya girilirken can derdine düşen Bucaspor'da geçen hafta göreve getirilen teknik direktör Levent Eriş, daha önce 2 kez şampiyon yaptığı Manisaspor'u bu kez küme düşürmek için çabalayacak.

Yeni Şafak
14:00 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:03 - 22/04/2015 Çarşamba
DHA

Kurtuluş mücadelesinde en önemli rakiplerinin 2004-05 ve 2008-09 sezonlarında Süper Lig'e çıkardığı Manisaspor olduğunu söyleyen Levent Eriş, şunları söyledi:



"Mevcut tabloya göre 3 Ege takımından 2'si düşecek. Denizlispor'un 3 puan üzerinde, Manisaspor'un 2 puan altındayız. Üç hafta sonra evimizde Manisaspor'la oynayacağımız maçı kazanıp, rakibimi altımıza almaya çalışacağız. Ben geçmişe takılıp kalan bir teknik adam değilim. Tek hedefim Bucaspor'un kurtuluşu."



Manisaspor maçından önce İzmir'de Orduspor'la, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynayacaklarını hatırlatan Levent Eriş, "Bu 2 müsabakadan 6 puan alır, Manisaspor müsabakasını da kazanırsak, son 3 haftaya rahat gireriz" ifadesini kullandı. Cuma günü saat 17.30'da Yeni Buca Stadı'nda oynayacakları Orduspor maçına da değinen Levent Eriş, "4 haftadır kazamamayan ve gol atamayan bir takımız. Sorunları Orduspor karşısında çözeceğiz. Zor günler geçiren rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak bu maçta gol ve galibiyet hasretine son vermek istiyoruz" diye konuştu.



Öte yandan sarı lacivertlilerde kırmızı kart gören sol kanat oyuncusu Erkan ile sarı kart cezalısı sağ açık kaptan Zafer, Orduspor'a karşı görev alamayacak.

#bucaspor
#levent eriş
#manisaspor
9 yıl önce