|

Lincoln, Volkan'a neler dedi?

Galatasaraylı futbolcu Lincoln, Volkan Demirel'in, kendisine yönelik saldırısına gerekçe olarak küfür ettiğini ileri sürmesine tepki gösterdi. Lincoln, Volkan'a küfretmediğini iddia ediyor.

Aa
00:00 - 28/02/2008 Perşembe
Güncelleme: 17:48 - 28/02/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Lincoln, Volkan'a neler dedi?
Lincoln, Volkan'a neler dedi?

Galatasaraylı futbolcu Lincoln, Fortis Türkiye Kupası'nda dün Fenerbahçe ile yaptıkları maçta kaleci Volkan Demirel'in, kendisine yönelik saldırısına gerekçe olarak küfür ettiğini ileri sürmesine tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, yaşanan olayla ilgili bir açıklama yayınlayan Brezilyalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi (Volkan Demirel), bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan, bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.”


"BU SÖZLER CİNAYET SEBEBİDİR"

F.Bahçe kalecisi Volkan, 'Lincoln anneme, kız kardeşime ve kız arkadaşıma İngilizce küfür etti. Bu sözler cinayet sebebidir. Sıkıyorsa gelsin dışarıda da söylesin” demişti.

16 yıl önce